Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Ευχαριστήριο μήνυμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το αποτέλεσμα της 16ης Σεπτεμβρίου ήταν καθαρό και ηχηρό. Προφανώς καθόλου ικανοποιητικό για το ΠΑΣΟΚ. Η κοινωνία εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της προς την κυβέρνηση, αλλά, δυστυχώς, το ΠΑΣΟΚ, δεν μπόρεσε να πείσει ως η αξιόπιστη λύση ελπίδας που έχει ανάγκη ο τόπος. Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων, είναι η ώρα να προχωρήσουμε με σύνεση και υπευθυνότητα στην ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.

Η ηγεσία και όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει το μήνυμα. Η κοινωνία το 2004 μας είχε δείξει τι ζητάει από εμάς, όμως ακόμη και σήμερα πολλά από αυτά για τα οποία οι πολίτες μας γύρισαν την πλάτη και τα οποία δεν ταιριάζουν με τα πιστεύω και τις αξίες της παράταξής μας, εξακολουθούν να υπάρχουν.

Το αποτέλεσμα των εκλογών, μας αναγκάζει να βρεθούμε προ των ευθυνών μας και να προχωρήσουμε αυτή τη φορά σε μια εκ βαθέων ανασυγκρότηση χωρίς υπεκφυγές. Να ξεκαθαρίσουμε πολιτικές και να ανακτήσουμε την επαφή μας με τις προοδευτικές κοινωνικές δυνάμεις. Αλλά πρωτίστως, με βασικό μας μέλημα την ενότητα του χώρου. Το χρωστάμε σε όσους πιστεύουν στη δημοκρατική παράταξη. Το χρωστάμε στον τόπο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Δώσαμε μαζί έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα υπό δύσκολες συνθήκες. Στα μάτια όλων σας, είδα την ανάγκη της κοινωνίας να ξαναπιστέψει σε ιδανικά και αξίες που μοιάζουν να έχουν ξεχαστεί. Νιώθω την ευθύνη της εμπιστοσύνης σας και με αυτή την παρακαταθήκη θα συνεχίσω, ώστε να πετύχουμε αυτά που όλοι ελπίζουμε και προσδοκούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: